• Fri frakt från 600 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Fria byten

Bijou Flirt Plunge Svart

Elomi

Tips från oss

 • Perfekt för dig med stor kupa och omkrets
 • Uttrycksfulla detaljer i form av dekorativa band
 • För samman brösten något men utan att skapa en push up-effekt
 • Tänk på att Elomis kupstorlekar är mindre än andra tillverkare. Se storleksråd för mer info!
 • Om produkten

  Plunge från Elomi. Denna bh i svart i plungemodell från Elomi är en riktig läckerbit. Med sexiga straps kring urringningen och på axelbanden ger den en utmanande look som bara vill få kika fram under dina kläder. Bh:n är formpressad för att ge en rund och slät byst och med lätt glans i tyget. Bh:n lyfter bysten för att maximera stödet, dock utan att skapa mer klyfta. Den är lågt skuren framtill och under armarna för en mindre täckande look och extra bekväm passform. Baktill kan axelbanden knäppas ihop för att skapa en korseffekt i ryggen.

  Bijou Flirt är en snygg och utmanande kollektion med iögonfallande straps och detaljer. Den är utmanande och ger pondus samtidigt som den är skön och praktisk.

  Artikelnummer: EL4240BLK

 • Storleksråd

  Elomis kupor är mindre än andra märken, du måste därför gå upp en kupstorlek. Elomi ändrade sina europeiska kupstorlekar år 2014, från att ha samma bh-storlekar för EUR och UK till att ha olika. Därför skiljer sig storleksmärkningen idag.

  Elomis kupstorlekar är mindre och skiljer sig därför från andra märken (ex. PrimaDonna, Chantelle). Kolla i Elomis UK-kolumn efter din EUR-storlek från annat märke och då får du fram din Elomi EUR-storlek.
  Exempel: Har du en PrimaDonna bh i EUR-storlek 75G så ska din Elomi-bh vara i Elomis EUR-storlek 75I / Elomis UK-storlek 75G.


  Kund före hösten 2014:
  Titta under UK på din befintliga bh, sedan kan du översätta till nya EUR-kupan med hjälp av tabellen nedan.


  Vi hjälper dig!
  Om du är osäker kan du ange din UK eller EUR-storlek vid beställning och skriva ett meddelande till oss, så hjälper vi dig ta fram den rätta storleken.


  Axelbandens bredd
  Axelbanden blir bredare när kuporna blir större, detta för att ge ett bättre stöd och en skönare passform.

 • Leverans

  Sachi är en av Elomis mest populära bhar och vi jobbar ständigt med att kunna leverera den inom våra normala leveranstider. Vi erbjuder ändå att ni kan beställa den men då eventuellt med längre leveranstid än normalt. Du är alltid välkommen att kontakta kundtjänst om du har mer frågor.

  Hos La Leia hittar du utvalda underkläder, badkläder och nattkläder från Frankrikes, Spaniens, Nederländernas och Englands ledande varumärken. Dina varor skickas vanligtvis från vårt lager inom 7 arbetsdagar, oftast redan inom ett par dagar.

  Självklart informerar vi dig om leveransen av någon av dina varor blir fördröjd, så att du vet när dina nya favoritplagg är på väg till dig. Läs mer om leveranser på våra kundservicesidor.

 • Dela

Din produkt är tillagd

×