• Fri frakt från 600 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Fria byten

Rebecca Lace Helkupa Svart

Fantasie

Tips från oss

 • Special-bh för dig som vill förmiska bysten samtidigt släta ut huden på ryggen med smart placerad spets
 • Kupan är formpressad i lätt flexibelt material och omsluter hela bysten. Fungerar bäst på större byst med behov av djup i kupan
 • Axelbanden sitter något närmare varandra i ryggen vilket avlastar axlarna
 • Tänk på att Fantasies kupstorlekar är mindre än andra tillverkare.
 • Om produkten

  Helkupa från Fantasie: Rebecca Lace är en vacker bh i svart med spetsdekor i helkupamodell med tunn formpressning och en rund kupa helt utan sömmar. Kupans insida är flexibel samtidigt som den ger ett väldigt bra stöd. Bh:n är speciellt designad för att släta ut huden i ryggen och ger en jämnare look, tack vare strategiskt placerade spetsdetaljer. Axelbanden är extra stadiga tack vare sin placering med ett närmare avstånd. Rebecca har varit en storsäljare i många år, särskilt på grund av sin användbarhet med den släta kupan som passar under alla kläder. Bh:n ger bysten en rund form och har samtidigt en minimerande effekt, som en minimizer.

  Material

  72% Polyamid 26% Elastan 2% Polyester

  Artikelnummer: FL9421-BLK

 • Storleksråd

  Freyas och Fantasies kupor är mindre än andra märken, du måste därför gå upp en kupstorlek. Freya och Fantasie ändrade sina europeiska kupstorlekar år 2014, från att ha samma bh-storlekar för EUR och UK till att ha olika. Därför skiljer sig storleksmärkningen idag.

  Freyas och Fantasies kupstorlekar är mindre och skiljer sig därför från andra märken (ex. PrimaDonna, Chantelle). Kolla i Freyas UK-kolumn efter din EUR-storlek från annat märke och då får du fram din Freya EUR-storlek.
  Exempel: Har du en PrimaDonna bh i EUR-storlek 75G så ska din Freya bh vara i Freyas EUR-storlek 75I / Freyas UK-storlek 75G.


  Kund före hösten 2014:
  Titta under UK på din befintliga bh, sedan kan du översätta till nya EUR-kupan med hjälp av tabellen nedan.


   width=

  Vi hjälper dig!
  Om du är osäker kan du ange din UK eller EUR-storlek vid beställning och skriva ett meddelande till oss, så hjälper vi dig ta fram den rätta storleken.


  Axelbandens bredd
  Axelbanden blir bredare när kuporna blir större, detta för att ge ett bättre stöd och en skönare passform.

 • Leverans

  Hos La Leia hittar du utvalda underkläder, badkläder och nattkläder från Frankrikes, Spaniens, Nederländernas och Englands ledande varumärken. Dina varor skickas vanligtvis från vårt lager inom 7 arbetsdagar, oftast redan inom ett par dagar.

  Självklart informerar vi dig om leveransen av någon av dina varor blir fördröjd, så att du vet när dina nya favoritplagg är på väg till dig. Läs mer om leveranser på våra kundservicesidor.

 • Dela

Andra färger

Andra färger

Din produkt är tillagd

×