• Fri frakt från 600 kr
  • Öppet köp 30 dagar
  • Tillfälligt förlängda leveranstider

Om La Leia

Om La Leia

Vi på La Leia är dedikerade experter på underkläder i alla olika storlekar till livets alla tillfällen. Våra produkter är noga utvalda från den internationella marknadens mest intressanta och bästa märken. Våra tips och råd är professionella och kommer från många års erfarenhet av underklädesbranschen.

Webbshop och butik

I våra underklädesbutiker i Malmö hjälper vi kvinnor att hitta underkläder som passar deras kroppar och personliga behov till livets alla tillfällen. Här i vår webbshop har vi valt ut godbitarna till er, väl beprövade och utvärderade av både oss själva och av våra kunder. Vill du prova dina favoriter i butik? Skapa ett konto och lägg din storlek i önskelistan, maila länken till laleiakundservice@laleia.se så hör vi av oss. 

La Leia Org. Nr. 556775-3040
Företagsadress: Hamngatan 3, 211 22 Malmö

Vill du praktisera hos oss?

Är du intresserad av att få praktisera i underklädesvärlden i vår butik eller på vår webbshop så kan du kolla här efter mer information.

Sociala medier

Vi är kvinnor med inspiration, kreativitet och ett stort intresse av underkläder och annat vackert. Detta kan du bland annat ta del av i La Leia-bloggen. Här skriver vi om allt i La Leias värld. Vi testar och tipsar även om olika underkläder och produkter samt berättar om våra senaste kollektioner och varför vi älskar just de varumärken som vi har valt ut till vår webbshop. Du kan även följa oss på Facebook eller vår kreativa Instagram.

Är du bloggare eller företag som vill samarbeta? Vi är alltid intresserade av personer och företag som kan visa upp våra produkter. Kontakta oss och presentera dig så kommer vi ge mer information!

Nyhetsbrev

Om du vill bli en av de första att få veta nyheter och se våra favoriter i vår webbshop och butik, samt få unika erbjudanden, kan du registrera dig som prenumerant till vårt nyhetsbrev. Då ingår du i vårt kundregister och vi omhuldar dig lite extra. Vi delar givetvis inte din mailadress med tredje part.

 

Din produkt är tillagd

×