• Fri frakt från 600 kr
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Fria returer

Om La Leia

Om La Leia

Vi på La Leia är dedikerade experter på underkläder i alla olika storlekar till livets alla tillfällen. Våra produkter är noga utvalda från den internationella marknadens mest intressanta och bästa märken. Våra tips och råd är professionella och kommer från många års erfarenhet av underklädesbranschen.

Webbshop och butik

I vår underklädesbutik i Malmö hjälper vi kvinnor att finna underkläder som passar deras kroppar och personliga behov till livets alla tillfällen. Här i vår webbshop på har vi valt ut godbitarna till er, väl beprövade och utvärderade av både oss själva och av våra kunder.

La Leia Org. Nr. 556775-3040

Praktik på webbshop eller butik

Är du intresserad av underkläder, teknik samt fösäljning och vill lära dig mer? Kom och gör praktik hos La Leia med antingen webbshop eller butik i Malmö. Skicka in brev och cv till cecilia@laleia.se.

Blogg och sociala medier

Vi är kvinnor med inspiration, kreativitet och ett stort intresse av underkläder och annat vackert. Detta kan du bland annat ta del av i La Leia-bloggen. Här skriver vi om allt i La Leias värld. Vi testar och tipsar även om olika underkläder och produkter samt berättar om våra senaste kollektioner och varför vi älskar just de varumärken som vi har valt ut till vår webbshop. Du kan även följa oss på Facebook eller vår kreativa Instagram.

Är du bloggare eller företag som vill sammarbeta? Vi är alltid intresserade av personer och företag som kan visa upp våra produkter. Kontakta oss och presentera dig så kommer vi ge mer information!

Nyhetsbrev

Om du vill bli en av de första att få veta nyheter och se våra favoriter i vår webbshop och butik, samt få unika erbjudanden, kan du registrera dig som prenumerant till vårt nyhetsbrev. Då ingår du i vårt kundregister och vi omhuldar dig lite extra. Vi delar givetvis inte din mailadress med tredje part.

 

VD, inköpare & säljare

Säljare Butik & Kundservice

Säljare - Butik

Logistik & Kundservice Webbshop

Säljare Butik & marknadsföring

Grafisk Design & Webbshop

Din produkt är tillagd

×