• Fri frakt från 600 kr
  • Öppet köp 30 dagar
  • Tillfälligt förlängda leveranstider

Leverans

Kostnader
Order inom Sverige kostar 49 kr och order över 600 kr är fraktfritt. Order utanför Sverige görs via kontaktformuläret inne på webbshoppen, mail eller telefon.

Leveranssätt
Vi skickar våra beställningar med PostNord. Alla försändelser skickas som 1:a klass-brev eller paket och lämnas i din brevlåda eller hämtas ut på närmsta uthämtningsplats.

Leveransadress
Leveranser till annan adress än där du är skriven är enbart möjlig för dig som betalar med kort. Detta är en bra lösning då du vill ge bort en present, och du kan även få ditt paket inslaget. Lägg en paketinslagning i varukorgen eller bocka i "lägg till paketinslagning" i kassan.

Tillfälligt förlängda leveranstider
I dagsläget har vi oklar information från några av våra leverantörer angående leveranstider. Då vissa av våra produkter är beställningsvaror tackar vi er för att ni har tålamod med leveranserna. Vi uppdaterar er via telefon eller mail om det kan räknas med eventuella fördröjningar.

Leveranstider
Varorna skickas vanligtvis från vårt lager inom 7-10 arbetsdagar, många redan inom ett par arbetsdagar. Ett fåtal av våra varumärken har något längre leveranstid. Självklart informerar vi dig om leveransen av någon av dina varor blir fördröjd, så att du vet när dina nya favoritplagg är på väg. 

Följ din leverans
Inne på sektionen Mitt Konto kan du följa aktuell status på din order. Det kan hända att lagersaldot blivit fel eller att ett tekniskt problem uppstår, leveransen kan då ta längre tid än förväntat. Vår ambition är dock att du skall få din beställning så fort som möjligt.

Ej utlösta paket debiteras med en serviceavgift på 149 kr.

Köpvillkor
För att handla på La Leias webbshop behöver du vara över 18 år. Minderåriga måste ha målsmans godkännande för att beställa varor från oss.

Din produkt är tillagd

×