• Fri frakt från 600 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Fria byten

Byte & retur

Byte och retur

På La Leias webbshop har du öppet köp och returrätt inom 30 dagar. Du har då möjlighet att byta till en annan vara eller returnera en produkt utan fraktkostnader. Om storleken du valt inte passar är du välkommen att höra av dig till oss via kontaktformulär, maila till service@laleia.se eller på vår servicetelefon 0738-21 21 23, så hjälper vi dig att hitta rätt storlek.

Alla typer av produkter som returneras ska vara oanvända och kompletta med tillverkarens lappar kvar. Strumpor bytes endast i obruten originalförpackning. Vi plomberar inte våra varor, nederdelar provas hemma med din egen trosa under.

Varorna som du vill returnera eller byta skickas till La Leia, Hamngatan 3, 211 22 Malmö. Vi skickar med en retursedel som du klistrar fast på paketet. Sedan lämnar du in paketet hos närmsta postombud. Vi godtar alla returer, så länge varorna returneras inom 30 dagar och kommer fram till oss i samma skick som vid leverans.

Använd alltid emballage som är godkänt av PostNord och förpacka varan väl så att den inte skadas vid transport. Det går utmärkt att använda den kartong eller påse som du fick dina varor i.

Tänk på att det är du som avsändare som har ansvar för varorna tills vi mottagit dem.

Retur

Du kan returnera varor från La Leias webbshop helt fraktfritt. Vi skickar med en retursedel där all information står så du enkelt kan skicka tillbaka din order. Det är viktigt att du returnerar varorna omgående för att returneringen ska bli godkänd.

Så fort vi mottagit din retur och ser att varan är i oanvänt nyskick annulleras din beställning av varan i fråga. Om du betalat med kort förs motsvarande summa över till ditt bankkonto. Om du valt att betala med faktura krediteras fakturans belopp. Returer med paketinslagning ersätter vi endast summan för produkten, ej avgiften för paketinslagning. Eventuell fraktavgift återbetalas ej.

Byte

Vid byte av varor står La Leia för frakten när du returnerar och när vi skickar ut dina nya varor. Om du vill byta till en vara som kostar mindre än den returnerade varan: Vid betalning med kort för vi över eventuell mellanskillnad till ditt konto. Om du vill byta till en vara som kostar mer än returvaran: En faktura kommer att skickas till dig för mellanskillnaden. Obs! Du som betalat med kort tidigare måste i detta fall skicka ett mail till oss med personnummer, så att vi kan ställa ut en faktura till dig.

Skicka byten & returer till: La Leia, Hamngatan 3, 211 22 Malmö.

Frågor om din faktura?

Ändringar eller frågor om din faktura tar du genom att logga in på Mitt Klarna, detta är det enklaste sättet att hantera din faktura på.

Reklamationer

Vi väljer noggrant ut våra varumärken och vårt mål är att enbart erbjuda underkläder av högsta kvalité. Skulle du trots allt råka ut för en felleverans eller defekt ber vi dig att kontakta oss snabbast möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi skickar då en ny vara till dig. La Leia står självklart för frakten vid reklamationer och leveransfel. Kontakta oss här om du vill reklamera en vara och invänta svar från oss.

Vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Distans- och hemförsäljningslagen gäller när du som privatkund handlar hos La Leia. Läs mer på Konsumentverkets hemsida.

Skicka din reklamation till: La Leia, Hamngatan 3, 211 22 Malmö. Självklart gör vi allt för att du ska bli en av våra många nöjda kunder!

 

 

Din produkt är tillagd

×