• Fri frakt från 600 kr
  • Öppet köp 30 dagar
  • Tillfälligt förlängda leveranstider

Byte & retur

Byte och retur

För oss på La Leia är det viktigt att du som kund är nöjd. På La Leias webbshop har du 14 dagars ångerrätt, räknat från det att du tar emot varan. Alla typer av produkter som returneras ska vara oanvända och kompletta med tillverkarens lappar kvar. Strumpor bytes endast i obruten originalförpackning. Trosor bytes endast om plomberingen inte är bruten. Vi godtar alla returer, så länge varorna returneras inom 14 dagar och kommer fram till oss i samma skick som vid leverans.

Om du har frågor angående byten och returer är du välkommen att höra av dig till oss via kontaktformulär, maila till info@laleia.se eller på vår servicetelefon 0738-21 21 23.

Varorna som du vill returnera eller byta skickas till La Leia, Hamngatan 3, 211 22 Malmö. Vi skickar med en retursedel som du klistrar fast på paketet. Sedan lämnar du in paketet hos närmsta postombud. La Leia tar ut en returkostnad på 69 kr (gäller ej byten).

Använd alltid emballage som är godkänt av PostNord och förpacka varan väl så att den inte skadas vid transport. Det går utmärkt att använda den kartong eller påse som du fick dina varor i.

Tänk på att det är du som avsändare som har ansvar för varorna tills vi mottagit dem.

Så fort vi mottagit din retur och ser att varan är i oanvänt nyskick annulleras din beställning av varan i fråga. Om du betalat med kort förs motsvarande summa över till ditt bankkonto. Om du valt att betala med faktura krediteras varans belopp. Returer med paketinslagning ersätter vi endast summan för produkten, ej avgiften för paketinslagning. Eventuell fraktavgift återbetalas ej. Vi kontaktar dig via mail när vi har behandlat din retur.

Om du har betalat med presentkort återbetalas du med ett presentkort vid eventuell retur.

Byte

Byten gäller endast om du vill byta till en annan storlek av redan beställd vara. I sådant fall står La Leia för frakten. I annat fall måste du returnera produkten som du inte önskar och lägga en ny beställning. 

Frågor om din faktura?

Vid ändringar eller frågor om din faktura loggar du in på Mitt Klarna, detta är det enklaste sättet att hantera din faktura på.

Reklamationer

Vi väljer noggrant ut våra varumärken och vårt mål är att enbart erbjuda underkläder av högsta kvalité. Skulle du trots allt råka ut för en felleverans eller defekt vara ber vi dig att kontakta oss snarast möjligt. La Leia står självklart för frakten vid reklamationer och leveransfel. Kontakta oss här om du vill reklamera en vara och invänta svar från oss.

Vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Distans- och hemförsäljningslagen gäller när du som privatkund handlar hos La Leia. Läs mer på Konsumentverkets hemsida.

Skicka din reklamation till: La Leia, Hamngatan 3, 211 22 Malmö. Självklart gör vi allt för att du ska bli en av våra många nöjda kunder!

Julklappar

Självklart ska dina nära och kära få byta eller returnera sina gåvor om dem inte föll i smaken. Öppet köp och bytesrätt gäller fram till 17/1-2021 för beställningar gjorda mellan 1/12 till 30/12-2020.

 

 

Din produkt är tillagd

×