• Fri frakt från 600 kr
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Fria byten & returer

Karriär och samarbeten

Säljare/Butikschef

Nu ska nu öppna en ny butik och söker fler medarbetare som vill vara med på företagets resa och joina vårt team. Vi söker både en säljare och en butikschef.

I tjänsten ingår försäljning, marknadsföring, daglig drift av butiken och personalfrågor för butikschefstjänsten. 

Det är bra om du har arbetat i butik tidigare och gillar att möta kunder. Du bör vara mål och resultatinriktad, klä sig snyggt och har en grym känsla för service. Du kommer jobba med marknadens bästa och främsta varumärken inom underkläder och badkläder. 

Meriterande kompetens:

  • Marknadsföring och sociala medier
  • Mode, styling, underkläder
  • Blogg och WordPress
  • Personalansvar
  • Copywriting och att skriva texter

Tjänsten kan vara deltid eller heltid och den startar med provanställning. 

Maila: erika@laleia.se

Praktik

Vill du lära dig allt om butik och webbshopping och jobba med marknadens finaste bad och underkläder? Vi söker just nu praktikanter både på vår webbshop och till butikerna. 

Vi söker dig som har ett intresse för att utvecklas. Du ska vara ordningsam, kunna ha många bollar i luften och gillar att lära dig nya saker. Praktiken kan vara allt från 20-100% med möjlighet till anställning efter praktikens slut. Du behöver ej ha någon erfarenhet men det är positivt om du är intresserad av teknik om du vill praktisera på webbshoppen och intresserad av mode om du vill vara i någon av butikerna. Kolla med din Arbetsförmedling om du är berättigad praktikplats så hjälper de dig.  

Praktiken kan vara allt från 20-100% med möjlighet till anställning efter praktikens slut. 

Maila: cecilia@laleia.se


Bloggare och samarbeten 

Är du bloggare eller företag som vill samarbeta? Vi är alltid intresserade av att höra dina ideér och är öppna för personer och företag som vill visa upp våra produkter. Kontakta oss gärna så hittar vi på nått roligt ihop!

Maila: info@laleia.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av någon ledig tjänst, praktik eller samarbete kontakta oss gärna! Skicka in CV, bild och presentera dig själv.

Lediga tjänster: erika@laleia.se
Praktik: cecilia@laleia.se
Samarbeten: info@laleia.se

Din produkt är tillagd

×